Kraftfull klippning med lilla Slimline Pro Li från Andis

Stor och stark brukar man säga men det är inte alltid det stämmer. Det fick vi erfara när vi testade Andis slimmade hårtrimmer. Slimline Pro Li är en kraftfull trimmer som överraskar trots sin litenhet. Den väger endast 140 g men arbetar likt en bjässe.

Förpackning Slimline Pro Li från Andis

Med hela 6000 slag i minuten jobbar motorn för att skäret ska klippa av så många strån snabbt och effektivt som möjligt. Man kan jobba med den sladdlöst i upp till två timmar, vilket är tillräckligt bra för de flesta hemmabrukare. Även frisörer klarar sig gott och väl med så lång driftstid.

Behöver man köra vidare kan man plugga in sladden och tuffa på i salongen. En full laddning tar endast 2,5 timme vilket är ganska snabbt jobbat det med.

Andis T-blad för detaljklippning med Slimline Pro Li

Trimmern har så kallade T-blad vilket är bästa valet för att klippa detaljer. Du kan trimma med hög precision tack vare T-skäret och den effektiva motorn. Det går att komplettera med många olika skär och distanskammar. Med grundförpackningen följer fyra kammar för trimning mellan 1,5-9,5 mm.

För att få ännu större precision kan man göra en justering för att få Zero Gap. Här har Larry The Barber Man spelat in en video som visar hur man gör.

Lämna en kommentar

nitton + 19 =