Oster klippmaskin populärt hos frisör

Ett märke av klippmaskiner som är populärt hos frisörer är Oster, eller Oster Professional Products som är deras fulla namn. Oster klippmaskin finns i många olika utförande för många olika användningsområden. Det som gör de så multifunktionella är att det finns ett stort utbud av tillbehör att välja bland.

Oster klippmaskin vanligt hos frisörerMed en Oster klippmaskin kan man enkelt forma den frisyr man vill genom att använda olika skär och precisionsverktyg eller konturkammar. De funkar också väldigt bra som skäggtrimmers om man vill forma skäggfrisyrer eller raka sig och gillar att ha lite skäggstubb kvar.

Historien bakom John Oster Manufacturing Company

År 1924 startade John Oster sitt företag och tillverkning av hårklippare för män. Han startade företaget i sitt garage hemma i Racine, Wisconsin. Efter 4 år utvecklades produkten och blev motordriven.

År 1946 köpte John företaget Stevens Electric Company och kom därigenom över ett patent på en mixer. I samband med det lanserades vad som kom att bli en riktig storsäljare – The Osterizer.

Oster Professional Products ägs idag av företaget Sunbeam och i produktsortimentet ingår kvalitativa produkter för köket, men också såklart en hel del för hårklippning och hårtrimning.

Var kan man köpa en Oster klippmaskin på nätet?

Klippmaskinerna från Oster finns oftast inte att köpa på stormarknader eller butikskedjor som Elgiganten eller MediaMarkt. Det enklaste är att gå in på en nischad butik på nätet. När man söker runt lite hittar man deras maskiner på skönhetsbutiker men också på sidor om djurvård. Det är nämligen så att många som har hund, katt eller häst också gillar dessa klippmaskiner.

Om du vill köpa från en butik nischad mot skönhet för män kan du gå till Sliqhaq.se. Gillar du hundar kan vi rekommendera 4dogs.se. Här kommer länkarna:

SLIQHAQ: http://www.sliqhaq.se/oster-professional-products-m-106.html

4Dogs: http://www.4dogs.se/klippa-trimma-varda/klippmaskiner-och-skar/oster-klippmaskiner

Som klippt och skuret!

1 svar på ”Oster klippmaskin populärt hos frisör”

  1. Jag är hundägare och har i många år försökt snåla genom att köpa billiga trimmers på Clas Ohlson, Biltema och såna butiker. För drygt ett år sen köpte jag en Oster och hej och hå vilken skillnad. Det är så mycket smidigare. Okej, de kostar en hel del mer, men kan man lägga massor av kärlek till sin hund så bör man lägga det även på klippmaskinen. Mitt bästa tips är att alltid rengöra den efteråt och se till att den är oljad och så.

    Svara

Lämna en kommentar

20 − tio =